Εταιρικό προφίλ

Η airAmbulance είναι μέλος του ομίλου FAS και ειδικότερα της FAS Rhodos Air, εταιρίας αεροπορικών εφαρμογών. Με βάση το Διεθνές Αεροδρόμιο Διαγόρας της Ρόδου η FAS Rhodos Air εκτός από τον κλάδο των αερομεταφορών για επείγουσα ανάγκη (όπως ατύχημα ή ασθένεια) δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια και στους κλάδους της σχολής χειριστών αεροσκαφών και τουρισμού.

Η εταιρία διαθέτει στόλο που αποτελείται από 3 αεροσκάφη. Ένα από αυτά (το PIPER CHIEFTAIN) καλύπτει την επιχειρησιακή δραστηριότητα των επειγουσών αεροδιακομιδών και τα άλλα δύο τις ανάγκες της σχολής χειριστών και των τουριστικών περιηγήσεων.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αεροσκάφους για τις επείγουσες αερομεταφορές (PIPER CHIEFTAIN) το καταστούν ικανό να επιχειρεί ακόμα και στα πιο μικρά αεροδρόμια του Αιγαιοπελαγίτικου νησιωτικού συμπλέγματος (όπως τα αεροδρόμια του Καστελορίζου, της Καλύμνου, της Λέρου κλπ). Έτσι με την χρήση του συγκεκριμένου αεροσκάφους καλύπτεται η απόλυτη ανάγκη της ύπαρξη υπηρεσίας αεροδιακομιδών σε όλα τα νησιά και ιδίως σε αυτά που διαθέτουν και μικρό αεροδρόμιο.

Η airAmbulance είναι η μοναδική στην περιοχή του Νοτίου και Βορείου Αιγαίου που έχει την απαραίτητη αδειοδότηση και είναι ικανή να εκτελεί επείγουσες αερομεταφορές. Οι στρατηγικές συμφωνίες που έχει συνάψει με ιατρικές εταιρίες, κλινικές και διαγνωστικά κέντρα εξασφαλίζουν την πληρότητα και την υψηλή ποιότητα της επείγουσας αεροδιακομιδής σε συνδυασμό με τους έμπειρους κυβερνήτες των αεροσκαφών της.

Η airAmbulance διαθέτει υψηλής τεχνολογίας ιατρικό και πτητικό εξοπλισμό και επενδύει συνεχώς σε αυτόν! Το αεροσκάφος, με τον πλήρη εξοπλισμό του, διασφαλίζει την αποτελεσματική παρακολούθηση του ασθενούς ή του τραυματία από την ιατρική ομάδα κατά την διάρκεια της πτήσης.

Απόκτησε την κάρτα σου με 3 απλά βήματα!

1

Κάνε την αίτηση!

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής ηλεκτρονικά!

Αίτηση εγγραφής

2

Στείλε τα δικαιολογητικά!

Συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και στείλτα με την συνεργαζόμενη courier εντελώς Δωρεάν!

Δες τα δικαιολογητικά

3

Η κάρτα σου είναι έτοιμη!

Παραλαμβάνεις την κάρτα airAmbulance με courier χωρίς χρέωση!

24-ωρη υπηρεσία

emergency

Η υπηρεσία επείγουσας αερομεταφοράς είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24-ωρο!

Αν δεν είστε κάτοχος
της κάρτας airAmbulance καλέστε

+30 6936 9 81000

Επικοινωνείστε μαζί μας

Διεθνές Αεροδρόμιο Διαγόρας
Ταχ. Θυρίδα 66
851 06 Παραδείσι • Ρόδος

Τηλ. 22410 81000 • Κιν. 69369 81000