Η κάρτα μέλους airAmbulance

Η airAmbulance, με το ελάχιστο κόστος της πρωτοποριακής κάρτας μέλους, δίνει λύση για την σημαντικότερη υπηρεσία σε περίπτωση ασθενείας ή ατυχήματος, την επείγουσα αερομεταφορά!

Το κόστος μιας αερομεταφοράς, αν χρειαστεί, μπορεί να υπερβεί τα 6.000€. Οι κάτοχοι όμως της κάρτας μέλους με ελάχιστο ετήσιο κόστος έχουν, κατά προτεραιότητα, στη διάθεσή τους την υπηρεσία επείγουσας αερομεταφοράς.

Με ένα τηλεφώνημα στο κέντρο επιχειρήσεων της airAmbulance, σε ελάχιστο χρόνο από την κλήση, ο κατόχος της κάρτας μέλους, κατά προτεραιότητα, έχει διαθέσιμη την υπηρεσία που θα σώσει την ζωή του. Σε περίπου 20 έως 30 λεπτά από την κλήση το αεροσκάφος είναι έτοιμο να απογειωθεί για να εκτελέσει την πτήση επείγουσας αερομεταφοράς του ασθενούς ή του τραυματία, με πλήρη ιατρική υποστήριξη, προς το νοσηλευτικό ίδρυμα υποδοχής το οποίο είναι ικανό να του παράσχει την ιατρική φροντίδα που χρειάζεται.

Ατομική Κάρτα airAmbulance

Με ετήσιο κόστος μόνο 100€ μπορείτε να αποκτήσετε την ατομική κάρτα μέλους της airAmbulance και η υπηρεσία της επείγουσας αερομεταφοράς είναι στη διάθεσή σας με ένα τηλεφώνημα στο κέντρο επιχειρήσεων, όποτε και αν χρειαστεί.

Οικογενειακή Κάρτα airAmbulance

Με ετήσιο κόστος μόνο 200€ μπορείτε να αποκτήσετε την οικογενειακή κάρτα μέλους της airAmbulance! Με την οικογενειακή κάρτα η υπηρεσία της επείγουσας αερομεταφοράς είναι στη διάθεση όλων των μελών της οικογένειας!

Απόκτησε την κάρτα σου με 3 απλά βήματα!

1

Κάνε την αίτηση!

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής ηλεκτρονικά!

Αίτηση εγγραφής

2

Στείλε τα δικαιολογητικά!

Συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και στείλτα με την συνεργαζόμενη courier εντελώς Δωρεάν!

Δες τα δικαιολογητικά

3

Η κάρτα σου είναι έτοιμη!

Παραλαμβάνεις την κάρτα airAmbulance με courier χωρίς χρέωση!

24-ωρη υπηρεσία

emergency

Η υπηρεσία επείγουσας αερομεταφοράς είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24-ωρο!

Αν δεν είστε κάτοχος
της κάρτας airAmbulance καλέστε

+30 6936 9 81000

Επικοινωνείστε μαζί μας

Διεθνές Αεροδρόμιο Διαγόρας
Ταχ. Θυρίδα 66
851 06 Παραδείσι • Ρόδος

Τηλ. 22410 81000 • Κιν. 69369 81000